Microsoft Teams integration

Ring til os og book et uforpligtende infomøde

Microsoft Teams Integration

Både Microsoft Teams og Avaya’s IP Office er potentielle værktøjer til at understøtte f.eks. kontaktcenterfunktioner, men de har forskellige styrker og funktionaliteter. Microsoft Teams er primært en samarbejdsplatform, der tilbyder chat, videoopkald og filsamling. Det kan dog være udfordrende at bruge Teams alene til et større kontaktcenter, da det ikke har avancerede kontaktcenterfunktioner som f.eks. køhåndtering, rapportering og integration med kundeserviceværktøjer.

For et mere avanceret kontaktcentermiljø vil du sandsynligvis skulle integrere Teams med en dedikeret kontaktcenterløsning som f.eks. Avaya IP Office, som er designet specifikt til at håndtere kundeserviceopgaver. Avaya IP Office tilbyder avancerede funktioner som f.eks. interaktive voice response (IVR), køhåndtering, rapportering og integration med CRM-systemer.

Så for et kontaktcentermiljø er det sandsynligvis bedst at integrere Microsoft Teams med en dedikeret kontaktcenterløsning som Avaya IP Office for at opnå de nødvendige funktioner og funktionaliteter.

Avaya &Teams

Avaya har mulighed for at integrere med Microsoft Teams, som er en populær samarbejds- og kommunikationsplatform udviklet af Microsoft. Integrationen mellem Avaya og Microsoft Teams giver virksomheder mulighed for at udnytte fordelene ved begge platforme samtidigt

Direkte Routing (Direct Routing): Avaya tilbyder en løsning kaldet “Avaya Cloud Office™ by RingCentral®” (ACO), der kan integreres med Microsoft Teams via Direct Routing. Med Direct Routing kan kunderne bruge deres eksisterende Avaya-telefonnummer, telefoner og infrastruktur sammen med Microsoft Teams.

Avaya Cloud Office™ UCaaS (Unified Communications as a Service): Avaya Cloud Office tilbyder også en komplet Unified Communications-løsning, der inkluderer stemme, video, chat, og samarbejde, som kan integreres med Microsoft Teams via Direct Routing.

Avaya IX Workplace: Avaya IX Workplace, tidligere kendt som Avaya Equinox, er en Unified Communications-klient, der integreres med Avayas telefonsystemer. Mens det ikke er en direkte integration med Microsoft Teams, kan Avaya IX Workplace bruges sideløbende med Teams, og brugere kan skifte mellem de to platforme efter behov.

API Integration: Avaya tilbyder også API’er og udviklingsværktøjer, der giver mulighed for at integrere Avaya’s kommunikationsfunktionalitet med Microsoft Teams. Dette giver virksomheder mulighed for at skabe tilpassede løsninger, der passer nøjagtigt til deres behov.

Integrationen mellem Avaya og Microsoft Teams giver virksomheder mulighed for at kombinere de stærke punkter fra begge platforme og skabe en mere sømløs og effektiv kommunikationsoplevelse for deres medarbejdere og kunder.

Vi hjælper dig med at accelerere digital transformation

Ring eller skriv til os og book et uforpligtende infomøde