Mobilintegration

Ring til os og book et uforpligtende infomøde

Mobilintegration

Med Avaya Mobile Twinning får du mulighed for One-Number, hvor dit fastnetnummer og mobilnummer fusioneres til ét nummer. Andre fordele er viderestilling fra din mobil, presence, gratis kald til udenlandske afdelinger, differentieret visning af udgående nummer, én og samme telefonsvarer med omstillingsmuligheder og en stor grad af fleksibilitet og frihed – også når medarbejderen har fri.

Vi hjælper dig med at accelerere digital transformation

Ring eller skriv til os og book et uforpligtende infomøde

Hvorfor er det smart?

Avaya Mobile Twinning er designet til at forbedre kommunikationen og tilgængeligheden for brugere af Avaya telefoniløsninger. Mobile Twinning giver brugerne mulighed for at koble deres mobiltelefon sammen med deres fastnettelefon. Dette betyder, at når nogen ringer til brugerens fastnetnummer, ringer både fastnettelefonen og mobiltelefonen samtidigt.

Denne funktion er nyttig, fordi den tillader brugere at være tilgængelige på deres fastnetnummer, selv når de ikke er på kontoret eller foran deres skrivebord. Det øger brugernes responsivitet og fleksibilitet, da de kan besvare opkald, uanset hvor de befinder sig.

Der er også andre fordele ved Avaya Mobile Twinning, såsom muligheden for at overføre samtaler fra fastnet til mobil og omvendt, samt at have adgang til avancerede funktioner som konferenceopkald og direkte opkaldsindstillinger, uanset hvor brugeren befinder sig.

Generelt set giver Avaya Mobile Twinning en gnidningsfri integration mellem fastnettelefoner og mobiltelefoner, hvilket resulterer i forbedret kommunikation og tilgængelighed for brugere og virksomheder.