Om os

Ring til os og book et uforpligtende infomøde

Vision

Vi vil være Danmarks mest attraktive leverandør og førende innovative udviklingshus af telekommunikationsløsninger (Unified Communication).

Mission

Vores mission er at levere innovative og højteknologiske produkter og services, der giver drifts- og fremtidssikrede telekommunikationsløsninger.

Vi vil skabe værdi for vores kunder med branche- og kundetilpassede produkter og løsninger, der dækker alle behov, løser udfordringer og reducerer telefoniomkostningerne.

Værdier

Vores værdier i IP Netcom A/S er at være innovative, passionerede og ambitiøse i mål og udførelse.
Vi har respekt for vores kunder med stor opmærksomhed på at leve op til det vi lover og sikre en høj kvalitet af vores produkter og services.

Vi er tro mod os selv og agerer med integritet, fairness og autenticitet.
Vi er imødekommende og har stor respekt for diversiteten.

Om IP Netcom A/S

IP Netcom A/S har specialiseret sig i telekommunikation (Unified Communication) til erhvervsvirksomheder, apoteker og praksis. Vi udvikler, implementerer og servicerer værdiskabende og intelligente skræddersyede telefoni- og videokommunikationsløsninger.

Som et selvstændigt udviklingshus har vi med vores egne innovative og dedikerede medarbejdere altid mulighed for at imødekomme og prioritere dine specialbehov og ønsker.

Vi ser os selv som en nyskabende og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der beriger standard telefoniløsninger med specialdesignede branchefunktionaliteter, som skaber værdi for erhvervsvirksomheder og sundhedsprofessionelle i Danmark.

Historien bag IP Netcom A/S

IP Netcom A/S blev grundlagt i 2009 og har i dag over 400 kunder fordelt over hele landet.

Vi er gået fra at være en traditionel teleleverandør til at have differentieret os fra vores konkurrenter ved at have vores eget udviklingshus med innovative og dedikerede medarbejdere.

Vi har været fremsynet og omstillingsparate med nye produkter og muligheder, hvor vi i et konstruktivt samarbejde med vores kunder har hjulpet dem med nyopstået behov og ønsker til telekommunikation.

Vi har været på forkant med integration af mange typer systemer og var de første på banen i Danmark med CPR-integrationer og en lang række andre automatiseringer og forretningsoptimeringsprocesser.

Vi er visionære multi-integratorer, som udbyder og fortløbende arbejder med udvikling og forening af mange forskellige kommunikationsformer og forretningssystemer.